Maserati Ghibli 2.0 V6

prijs
1994
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1994
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
January 1, 1994
Kleur
Blauw metallic
Interieur
Grijs leder
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Ontdek de iconische Maserati Ghibli! Deze luxe coupé, geproduceerd tussen 1992 en 1997, draagt de naam van zijn roemruchte voorgangers uit de jaren '60 en staat bekend als de Ghibli II.

Met zijn kenmerkende ontwerp en geavanceerde technologie biedt de Ghibli een betrouwbare en comfortabele rijervaring. Zijn gestroomlijnde carrosserie is voorzien van subtiele details die hem een unieke uitstraling geven. De voorkant, geïnspireerd op de Shamal, heeft karakteristieke koplampen die elegant achter glas zijn geplaatst.

Onder de motorkap vind je een keuze aan krachtige motoren, waaronder een 2,0-liter twin-turbo V6 voor de Italiaanse markt en een 2,8-liter twin-turbo V6 voor de export. Deze motoren leveren robuuste prestaties voor een plezierige rijervaring.

Als liefhebber van karaktervolle auto's, nodigen we je uit om de Maserati Ghibli te ontdekken. Kom langs en ervaar de tijdloze charme van deze legendarische coupé!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.