Porsche 964 Carrera 2

prijs
1989
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1989
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
October 2, 1989
Kleur
Marine blau metallic
Interieur
Navy Blue leather
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

In de weidse jaren '80 ontvouwde zich een bijzonder verhaal van passie en toewijding, geleid door de visionaire Alois Ruf Sr. De fascinatie met Porsche begon met een dramatische gebeurtenis. Senior had een tourbusbedrijf opgericht; tijdens een rit door het schilderachtige Beieren zag Ruf Sr. een Porsche 356 de controle verliezen en met een knal van de weg raken. Als een ware redder in nood bracht hij het beschadigde juweel terug naar zijn werkplaats. De restauratie van deze 356 werd niet alleen een passieproject, maar ook het begin van een nieuw tijdperk.

Zijn hart gestolen door de 911, nam Alois Ruf Jr. later het stuur over. Geen fan van autobussen vol met bejaarden, besloot hij de focus volledig op Porsche te leggen, met een speciale nadruk op de 911. Vanuit het Duitse hoofdkwartier van het bedrijf begon Ruf Jr. met het verfijnen van Porsche-modellen.

Ons exemplaar, een zeldzame Carrera 2 RUF uit de gewilde 964-generatie, zag het levenslicht in het zonnige Frankrijk van 1989. Gehuld in het verfijnde Marine Blau Metallic, ademt deze klassieker puurheid en elegantie.

Elk detail van deze RUF is met zorg bewaard gebleven, waaronder de originele boekjes en documentatie, veilig opgeborgen in een Cool Classic box. Dit is per definitie een auto die binnen alle kaders valt van een Cool Classic. Onze passie voor deze indrukwekkende RUF is grenzeloos; we kunnen er maar niet over uitgepraat raken. Wij delen graag alle ins en outs van deze auto met u!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.