Rolls-Royce Phantom VII

prijs
2005
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2005
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
January 1, 2005
Kleur
Black Kirsch pearl
Interieur
Beige leder
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

” Strive for perfection in everything. Take the best that exists and make it better. If it doesn’t exist, create it. Accept nothing nearly right or good enough.” – Henry Royce

De Rolls-Royce Phantom die onder de liefhebbers wordt genoemd als de eerste Rolls-Royce die was ontwikkeld onder de vleugels van BMW. In 1998 werd Rolls-Royce samen met Bentley verkocht aan het Volkswagen concern. Echter waren de rechten op de naam Rolls-Royce in het bezit van Rolls Royce Aerospace. Die verkocht de naam op haar beurt aan BMW. De 2003 deelt ongeveer 15% van zijn onderdelen samen met het BMW-gamma. Een perfecte combinatie als je het ons vraagt; motorisch BMW, de prachtige stijl en klasse van een Brit. BMW heeft speciaal voor de lancering van de Phantom een apart dealernetwerk aangekondigd. Ze wilde dezelfde fout voorkomen als bij Mercedes eerder werd gemaakt; de Maybach werd gezien als ultieme Mercedes.

De Phantom 2003 heeft een 6.750 cc grote krachtbron, wat een knipoog is naar eerdere Rolls-Royce modellen. Ditmaal was het een BMW motor met 12 cilinders, die 453 sierpaarden met zich meebracht. In 2005 werd de eerste facelift onthuld. Onze Phantom heeft dus geen toerenteller, maar geeft aan hoeveel procent hij van zijn vermogen nog beschikbaar heeft. Hiernaast kwamen de paraplu’s in de achterportieren en verdween de kenmerkende Spirit of Ecstasy automatisch in de grill bij afsluiten van de auto.

De Phantom is een statement van luxe en comfort. Zelf rijden is overigens ook een feest. Het overweldigende koppel en ultieme souplesse zorgen voor een fantastische rijervaring. En dan nog even naar je rationele overwegingen; deze phantom heeft ongeveer 5.000 kilometer per jaar gereden en is altijd bij de dealer of specialist onderhouden. Ze is in uitstekende staat en volledig gezond verklaard.

Net als een mooie vrouw; you know she has been driven before, but do you really care? Ze is klaar voor many more smiles a litre. Miles a litre gaan we niet verklappen, das ook verre van belangrijk. Toch? We zien je snel!”

When things don’t happen right away, remember it takes 6 months to build a Rolls-Royce. 13 hours to build a Toyota. ” – Rolls Royce -

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.