Mercedes-Benz 250SL Pagode

prijs
1967
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1967
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
March 1, 1967
Kleur
Papyrus White
Interieur
Black
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Mercedes-Benz 250 SL Pagode

De Pagode, een absoluut begrip onder liefhebbers van klassieke auto’s. Dat komt niet alleen door zijn mooie uiterlijk. Daarvoor had je twee prachtige cabrio’s: de 190SL en de 300SL Gullwing.
De ene was echter te langzaam, de andere te duur! Daarom kwam Mercedes meteen met dit prachtige model met veel verbeteringen. Veiligheid stond voorop, maar het moest hand in hand gaan met vorm en elegantie. ‘Das beste oder nichts.’

Het resultaat is een prachtig ontwerp zonder poespas. Het dak kreeg een veilige ‘rolvaste’ constructie die aan de zijkanten omhoog liep. Met dit ontwerp had het iets weg van een Oosters gebouw; een Pagode. Voila, een ‘spitznaam’ was geboren voor deze prachtige SL, en werd later een legende. Ontwerp en techniek kwamen samen in een cruiser die schreeuwde om elegant rond te cruisen in een tijdloze klassieker.

U kent ons inmiddels een beetje, en weet dat wij altijd op zoek zijn naar iets moois, iets extra’s. De onze is een originele handgeschakelde Mercedes 250 SL van Amerikaanse makelij. Deze is netjes gerestaureerd en volledig gedocumenteerd, precies zoals u hem wilt hebben!

Wij zijn zelf nog steeds verbaasd hoe modern deze ‘Sixties-Lovely’ rijdt. Bent u op zoek naar een goede investering, een mooie klassieke cruiser, of allebei? Kom dan snel langs, en laten we een ritje maken!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.