Aston Martin V8 Vantage

prijs
2006
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2006
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
February 1, 2006
Kleur
Blauw metallic
Interieur
Blauw Leder
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Deze auto wordt geveild. Bied nu mee op classiccarauctions.com!


Power, Beauty & Soul – Aston Martin

En dat klopt, vooral de Soul is iets waar je niet omheen kan bij Aston Martin. Ze zijn niet het beste bij circuit rijden, ze doen niet mee met alle fabrikanten om die 0-100 te verbeteren en ze zijn qua innovatie de ‘Yang’ van Tesla. Maar gaat het daar om bij Aston? Absoluut niet. Ze creëren iets voor de ultieme Gentleman, die lavishing in style overal aan komt. De subtiele achtcilinder laat merken dat je iets bijzonders rijdt als je haar start. Met de grote glazen startknop uiteraard, die samen met de slogan Power, Beauty, Soul je verwelkomen als bestuurder. Is dit dan een auto ‘voor alleen maar nette mensen’? Grotendeels, maar wel voor die nette mensen met een scherp randje. Eigenlijk net als de Vantage V8 zelf. Want als je gas geeft; Gatverdamme wat een heerlijk vol, vet en luidkeels gegorgel!!

En dan de styling. Eigenlijk zoals een auto voor liefhebbers moet zijn. Een lange motorkap, een relatief naar achteren geplaatste cabine en een heel kort wip kontje. Voeg daar nog een paar spannende lijnen aan toe en voila; een stukje cultureel erfgoed van Aston! Één van de mooiste modellen die werd geboren in Gaydon, Engeland.

Die van ons is precies daar geleverd, in het hart van het Verenigd Koninkrijk, bij Aston Martin Lagonda Ltd. In Midnight Blue Pearl met bijpassend blauw lederen interieur. Ze is altijd bij de dealer verzorgd en heeft het nodige TLC gehad. We vergelijken haar een beetje met Halle Berry. Beeldschoon, net weer vrijgezel, er is al mee gereden, maar… Do you really care? We zien je snel.

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.