Ford Mustang GT Fastback Restomod

prijs
1965
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1965
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
January 1, 1965
Kleur
Wimbledon White
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

All you need is an open road, low gears, high revs and a V8 Mustang Fastback. – Ken Miles


En daar kunnen wij niets tegen inbrengen. Want die glimlach wanneer je de 4.7 liter V8 start, kan je simpelweg niet verbergen! De Mustang werd in 1964 geïntroduceerd, samen met de Chevrolet Chevelle en de Plymouth Barracuda. Alle drie de auto’s werden snel gelabeld als ‘pony car’. Een naam waar de mustang gelijk een streep door zet; dit renpaard is alles behalve een pony.. De Amerikaanse flair, het bulderende V8 geluid en het heerlijk zacht geveerde onderstel zijn moeilijk te vergelijken met iets anders. Wanneer het lekker weer is, betrappen wij ons zelf al snel op ‘onnodige ommetjes; zeker niet de snelste route naar huis!’

Onze ‘Stang’ is Wimbledon White en heeft het zwarte luxe interieur. Ze is 2400 kilometer geleden volledig nut and bolt gerestaureerd en haar techniek is toen volledig gemoderniseerd. Zo loopt de motor op moderne ontsteking, zijn alle vier de wielen voorzien van bekrachtigde performance schijfremmen en is het dashboard deels digitaal. En voor de échte liefhebbers onder ons; een Magnum-5 bak, waarmee je het steigerende paard zelf kunt bedwingen. Als je durft.

Je Spotify kan gewoon worden afgespeeld via de weggewerkte radio en boxen. Geen concessies op de ‘oldschool’ stijl, wel de complete gemakken van deze tijd. Ze is geboren in 1965, in Metuchen, New Jersey. Één van de drie fabrieken waar Ford haar renpaarden produceerde. Hier werd haar huidige motor, de 289 cubic inches grote V8 blok met ‘a double barrel carburateur’ gemonteerd. Klinkt wel als een bruikbare Amerikaanse Cool Classic, vind je ook niet?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.