Porsche 911 Targa

prijs
1973
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1973
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
May 1, 1973
Kleur
Schwarz
Interieur
Rood
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Samen met Porsche fanaten en automobiel-aficionado’s maken we een epische tijdsprong terug naar de fijne jaren 70’. Ah, de jaren 70, een tijd van wilde haardossen, groovy muziek en… een ietwat ongemakkelijke economie, bedankt oliecrisis! De grote meneer Porsche zag de oliecrisis als een signaal en dacht: “Waarom zouden we niet gewoon wat slimmer omgaan met onze brandstof, jongens?” En zo begon het tijdperk van auto’s die niet alleen snel waren, maar ook een tikkeltje zuiniger dan je favoriete oom tijdens een happy hour.

“Einspritzung?” Oh ja, dat is geen of andere Duitse tongbreker, dat is gewoon fancy jargon voor brandstofinjectie! Terwijl je rondcruist richting je favoriete retro café, kun je rustig verkondigen dat je auto slimmer is dan een trendy hipster met zijn vintage carburateur. Laat die old-school motoren maar in het stof bijten!

Deze Porsche 911T Targa uit 1973 is gerestaureerd en in een verrukkelijke staat gebracht. Kijk naar die verleidelijke zwarte lak, gecombineerd met rood lederen bekleding – het is als de perfecte wijn-spijscombinatie, maar dan voor autoliefhebbers. Zwart in de lak met rode lederen bekleding, perfecte mix.  Achterin de 2.4L flat-six met jawel een K-Jetronic brandstofinspuiting en is naar verluidt in de jaren negentig aangepast met een subtiele airbox pop-off klep. Deze plof geeft je net even een extra kick. Volledig gedocumenteerd en een gereviseerd motorblok met de Carrera kettingspanners, rvs warmtewisselaars en sportuitlaat. Afkomstig uit Amerika met een Porsche Certificaat dat de fabrieksuitrusting, kleuren en identificatienummers keurig vermeldt. Dit jaar nog voorzien van een grote onderhoudsbeurt.

De hoogste tijd om achter het stuur te kruipen. We helpen u graag!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.