Jaguar XKR Cabrio 100 Limited Edition

prijs
2002
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2002
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
February 28, 2002
Kleur
Anthracite Pearl
Interieur
Zwart
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

– A Special kind of motoring which no other car in the world can offer – Jaguar.

Het is ons weer gelukt; een echte Cool Classic. Een katachtige met heel veel extra klauw en grom. Namelijk, een XKR 100.

De XK8 is al een prachtige auto maar voor u ziet u de XKR 100, het topje van de ijsberg. Deze versie werd namelijk in 2001 uitgebracht om de 100ste verjaardag van Sir William Lyons, beter bekend als Mr. Jaguar, nog beter bekend als de oprichter van het merk, te vieren.

De auto kreeg alles wat de liefhebber wilde hebben. De XKR 100 had alle beschikbare opties, een antraciet kleurige lak, Recaro stoelen, 20-inch BBS lichtmetalen velgen, Brembo remmen, donkerhouten dashboardpanelen en GPS. De GPS brengt je 21 jaar later niet meer naar je bestemming en dat is perfect. Eindeloos genieten en je ziet wel waar je eindigt.

Onder de kap ligt de 4.2 liter, supercharged V8. Ook daar zijn de juiste verbeteringen aangebracht. Alle motoren werden voorzien van verbeterde metalen kettingspanners en waterpompen, waarmee de veel voorkomende motorstoringen als gevolg van de zwakte van kunststof werden opgelost.

Kan het nog beter? Ja, zeker! De auto is namelijk in 2002 in een gelimiteerde oplage van 500 stuks van de band gerold en dit exemplaar is perfect onderhouden. Dus wie opzoek is naar een youngtimer die naast het uiterlijk ook onder de kap helemaal in orde is, dit is hét moment om jezelf te trakteren op een Cool Classic! Zien we je snel?

(Voor wie liever cabrio rijdt we hebben op het moment van schrijven het exacte exemplaar ook als coupe).

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.