Austin Healey 100/6 BN6

prijs
1960
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1960
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
February 28, 1958
Kleur
Britisch Racing Green
Interieur
Groen
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Marge

Het verhaal achter deze collectible...

Deze auto wordt geveild. Bied nu mee op classiccarauctions.com!

Maak kennis met de tijdloze klassieke Austin Healey 100/6, een waar icoon van de Britse autogeschiedenis. De prachtige British racing green afwerking draagt bij aan esthetische uitstraling van de auto, waardoor hij overal de aandacht trekt.  Onder de motorkap wordt deze Austin Healey 100/6 aangedreven door een 3.0-liter lijnmotor uit een MK3  met een vermogen van 145 steigerende britse oorlogspaarden. De auto heeft een handgeschakelde vierversnellingsbak met overdrive die erg tot recht komt op langgerekte landweggetjes. Het klassieke en sportieve ontwerp van de auto, in combinatie met het wendbare en responsieve rijgedrag, zorgt voor een onvergetelijke rijervaring.

Het interieur van de Austin Healey 100/6 is gevuld met groen lederen bekleding en dikke tapijten en voelt daarmee aan alsof je plaats neemt op een van de plekken in het house of commons.  Het klassieke dashboard van de auto doet je erg denken aan een chesterfield bureau  en zorgt er daarmee voor een echt authentieke rijervaring. Deze Austin Healey 100/6 is een echt collector’s item, die in een bijzonder mooie staat verkeerd met klassieke lijnen, een prachtig design en typisch britse prestaties. Of u nu langs een schilderachtige kustweg rijdt of over het platteland, deze auto zal zeker de aandacht trekken van iedereen die hem ziet.

Kortom, deze Austin Healey 100/6 in British racing green is kakelvers en volledig gerestaureerd. Mis de kans niet om een stukje autogeschiedenis te bezitten en de sensatie te ervaren van het rijden in een van de meest iconische sportwagens afkomstig van British Leyland. Kom snel langs bij Cool Classic Club!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.