Aston Martin V8 Coupé

prijs
1999
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1999
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
June 4, 1999
Kleur
Grampian Green
Interieur
Beige Leder
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

‘Austin sounds a little bit like Aston Martin, which is the type of car James Bond would drive’ - Mike Myers

De oorsprong van de Aston Martin V8-serie dateert uit 1969, toen Aston Martin de V8 introduceerde als opvolger van de DBS. De V8 was uitgerust met een krachtige 5,3-liter V8-motor die 320 pk produceerde.

Fast forward naar 1999 waarbij de Aston Martin V8 Coupe de opvolger is. De Aston Martin V8 Coupe uit 1999 bouwde voort op het erfgoed van zijn voorgangers en riep "Step aside, boys, the king has arrived!"

Het interieur van de V8 was niet zomaar luxueus; het was met de hand vervaardigd. De lederen bekleding omhulde de zetels als een warme omhelzing, terwijl het houten dashboard een ambiance creëerde waar zelfs James Bond stiekem jaloers op zou zijn.

Onze eigen Aston Martin V8 uit 1999 is als een kunstwerk gehuld in Grampian Green. Een groen/wit lederen interieur en een houten dashboard dat doet denken aan een ambachtsman die maandenlang in het achter schuurtje heeft gewerkt aan het perfectioneren van de kleinste details.

Met slechts 45.000 kilometer op de teller, is deze V8 een zeldzame vondst, een juweel dat smacht naar een nieuwe eigenaar. Bent u degene die deze Britse schoonheid door haar weelderige twenties heen leidt?

Wij komen graag met u in contact!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.