Volkswagen T3 Taxi

prijs
1989
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1989
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
July 17, 1989
Kleur
wit op rood
Interieur
Grijs leder
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Deze auto wordt geveild. Bied nu mee op classiccarauctions.com!

Welkom in de wereld van het uitzonderlijk taxivervoer!

De Volkswagen T3, bijna als een tijdmachine brengt deze derde generatie van de iconische VW Transporter je terug naar de jaren ’70 en ’80. Waar de vrijheid en avontuur hoogtij vierden!Het verhaal van de Volkswagen T3 gaat terug tot 1979 toen hij werd geïntroduceerd als opvolger van de T2, ook bekend als het “Bay Window” model. In tegenstelling tot zijn voorgangers had de T3 een modern, boxer ontwerp dat hem aerodynamischer en ruimer maakte, ja echt! Perfect om jou en je vrienden mee te nemen op wilde roadtrips!

In de loop der jaren onderging de T3 verschillende updates en wijzigingen, zowel cosmetisch als mechanisch. De onverwoestbare doos op wielen voorzien, en haar grote ramen om te speuren naar passagiers die wanhopig zwaaien voor een ritje.

De luchtgekoelde motoren ingeruild voor watergekoelde versies, zodat in het zweet uitbreken terwijl die steile bergwegen getrotseerd worden verleden tijd is. Want laten we eerlijk zijn, Nederland is misschien plat, maar de T3  is klaar om elk landschap aan te pakken! Geen heuvel te hoog, geen bocht te scherp – de T3 neemt het allemaal in zijn stride!

Deze Hollandse rakker heeft de vaderlandse dienst bewezen! Origineel Nederlands geleverd aan de Taxicentrale die haar passagiers met een glimlach naar hun bestemming heeft gebracht. Nog altijd in volledige originaliteit bewijst de Duitse degelijkheid nog maar eens. Eerste eigenaar en via een bekende auto verzamelaars nu bij ons in het Clubhuys.

Bent u de volgende die uzelf en medepassagiers een glimlach gaat bezorgen? Wij komen graag in contact!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.