Ferrari 250 GTE

prijs
1962
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1962
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
January 6, 1962
Kleur
Azzuro
Interieur
Beige
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...


Geboren in 1952, markeert de 250-serie de eerste serieproductieauto's van Ferrari, met de onmiskenbare kracht van de befaamde Colombo V12-motor. De 250 GTE, gebouwd op het vermaarde langere sportwagen chassis, combineerde luxe en prestaties zoals alleen Ferrari dat kan. Met zijn gestroomlijnde carrosserie, premium interieur en klasse, veroverde de mannen- en vrouwenharten in de jaren '60.

Met slechts 955 originele exemplaren geproduceerd, is de Ferrari 250 GTE een exemplaar pronken als een vrouwelijke pauw waar de feromonen door het lijf stromen.

In ons Clubhuys is de Ferrari 250 GTE te bewonderen. Het is gewoonweg een genot om deze Ferrari 250 GTE Series II in levende lijven te zien. Met zijn lange motorkap en het verleidelijke Azzuro (16240) exterieurkleur en beige lederen interieur, brengt dit een mediterraan gevoel met zich mee. Niet te vergeten, dit exemplaar bestaat uit volledig matching numbers and colors!

Oorspronkelijk de wegen van Californië sierend, heeft dit icoon door de tijd gereisd, van de bruisende straten van de VS naar de schilderachtige landschappen van Zwitserland, voordat het zijn plek vond in het hart van Nederland.

Zien wij u snel?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.