Mercedes-Benz SLS AMG

prijs
2010
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2010
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
June 1, 2010
Kleur
Obsidian black
Interieur
Zwart leder
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

“Some burn candles while praying. Others, rubber.” - Mercedes-Benz

De Mercedes 'Sport Light Super'. Een soort Gorilla met een das om en de opvolger van zowel de Mercedes-Benz SLR McLaren als de Mercedes-Benz 300SL Gullwing. Al verliefd? Wij wel!

Dit schatje (net zoals de Dobermann van de buren Fluffy heet) is niet zomaar een mooi gezichtje in de Mercedes-line-up. Dit is de eerste AMG die ontworpen en gebouwd is buiten de Mercedes-fabriek om en gebruikt opvallend weinig componenten die je ook in andere modellen met een ster op de neus terugvindt. Als het gaat om balans, controleerbaarheid en stabiliteit is er nog nooit een atletischere AMG geweest dan deze. De SLS heeft een indrukwekkende acceleratie van 0 naar 100 km/u in 3,8 seconden en een topsnelheid van 320 km/u.

Met de motor diep weggestopt achter de vooras en de bestuurder die zich praktisch boven de achterwielen bevindt, voelt het alsof je de hoofdrol speelt in je eigen Gladiator-epos, zoals Russell Crowe op zijn strijdkar. Maar wees gewaarschuwd, deze auto is niet van plan je hand vast te houden als je de grens opzoekt. Als je de mist in gaat, kun je alleen jezelf de schuld geven - de meesterlijke ingenieurs in Duitsland hebben hun vakmanschap tot in de perfectie uitgevoerd.

Die van ons? Ze is gestroomlijnd, ze is bruut, ze is sexy, ze is Obsidian Black aan de buitenkant en zwart antraciet aan de binnenkant. Duits geleverd en verfijnd in Italië. Daar altijd bij dezelfde eigenaar gebleven en nu sinds kort bij ons in de showroom in Nederland. Ze heeft volledige onderhoudshistorie.

Zwaai de kenmerkende vleugeldeur open, neem plaats achter het stuur, druk op de startknop en laat je meevoeren door het krachtige geluid en de verfijnde prestaties die alleen een echte AMG kan bieden.

Zien we je snel?

“A cockpit, an engine, two wings. Is it still a car?” - Mercedes-Benz

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.