Aston Martin Cygnet

prijs
2012
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2012
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
December 19, 2012
Kleur
White Pearl Metallic
Interieur
Zwart Nappa
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

In de glorieuze 111-jarige geschiedenis van Aston Martin, waarin ze de meest legendarische auto's op de planeet hebben gebouwd, heeft geen enkele auto zoveel controverse en fascinatie gewekt als de Cygnet. Toen het nieuws brak dat dit miniatuurmeesterwerk echt in productie zou gaan, viel de automobiele wereld zowat van z'n stoel. En laten we eerlijk zijn, we kunnen ons geluk niet op dat het daadwerkelijk is gebeurd.

De Cygnet werd geboren als Aston Martin’s geniale antwoord op de strengere emissieregels. Maar zoals alleen Aston Martin dat kan, kreeg dit verhaal een buitengewoon stijlvol jasje. De naam Cygnet betekent jonge zwaan, maar denk niet aan de Cygnet als zomaar een stadsauto. Nee, zie het als je luxueuze tender, perfect om je door het stadsverkeer te loodsen op weg naar je imposante DBS-jacht. Een compacte, verfijnde cruiser die je dagelijkse ritten transformeert in een aristocratische ervaring.

Uiteindelijk heeft de productie niet lang geduurd n dat maakt deze Aston zeldzamer dan een kopje thee zonder koekjes in een Brits huishouden. Zonder grappen, ze is zeldzamer dan de DB5 en de DB6 om maar even een paar namen te noemen..

De onze? Precies zoals je verwacht bij een Aston. We beginnen bij het interieur, volledig van zacht leer en het mooiste alcantara. Zelfs de onderkant van de stoelen zijn bekleed. Geloof het of niet, maar er gaan net zoveel lederen huiden in als een BD9. Ze is onderhouden bij de dealer, getuned naar 112 pk en dat maakt het rijden echt een feest. Ze is volledig onderhouden en de lak en velgen zijn voorzien van een glascoating die zo glanzend is als de schoenen van een Buckingham Palace-garde.

Klaar voor de volgende eigenaar om direct mee op weg te gaan.

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.