Aston Martin V12 Vanquish

prijs
2006
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2006
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
February 28, 2006
Kleur
Meteorite Silver Metallic
Interieur
Zwart Leder
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

“Aston Martin call it the Vanquish, we call it the Vanish.” - Quartermaster

De Aston Martin Vanquish is één van onze favoriete Cool Classics. Niet alleen omdat de V12, zeker voor zijn tijd, heel erg snel was maar vooral vanwege de onverbeterlijke looks. De ultieme gentleman sportscar!

De Vanquish werd geboren vanuit ‘project Vantage’ waar Aston Martin druk bezig was met de ontwikkeling van de 6.0 V12. Deze werd al iets eerder voor de geboorte van de Vanquish uitgegeven in de DB7, wat direct een groot succes was. Toen de Vanquish in 2001 aan het publiek werd getoond, was het een nieuw concept voor Aston Martin, waar de gehele koets bestond uit aluminium en het chassis van koolstofvezel en aluminium.

De Vanquish kreeg nog iets voor de échte Bonds onder ons, nog een andere versie; De Vanquish S. Ze hadden vast ‘The World Is Not Enough’ op replay staan. Speciaal voor die mensen werd de V12 gekieteld van 460 naar 520 PK en kon de gentleman’s coupé in slechts 4.6 seconden de 100 aantikken. Als je een beetje ruimte had (en haar op de borst) was ook de 321 km/h geen probleem.

Zodra je instapt, krijg je een extra bijzonder gevoel. Er waren ‘slechts’ 8 Conolly koeien nodig om de Vanquish S te voorzien van zijn prachtig, distinctieve interieur. Zodra je zit snap je waarom Pierce Brosnan zijn keuze liet vallen op de Vanquish, de Halle Berry’s komen met deze sex on wheels vanzelf! Die van ons heeft slechts 51 duizend kilometer gereden, is origineel geleverd in het zonnige Californië en is volledig dealer onderhouden. Op zoek naar een gentleman’s car met serieuze potentie?

Ook onze Vanquish S is licensed to thrill!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.