Ferrari 308 GTS

prijs
1979
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1979
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
October 17, 1979
Kleur
Argento Auteuil
Interieur
Nero
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

“We added 3 priceless options to our all new Ferrari 308 GTS…. the Sun, the Moon and the Stars!” - Ferrari

Het is 17 oktober 1979 en Richard Scott stapt de Ferrari-dealer in San Diego, VS, binnen. De dag is eindelijk aangebroken. Negen maanden geleden is hij op zijn blote knieën gaan zitten aan het bureau in deze dealer en heeft hij met een krabbel onder een bestelformulier het startschot gegeven voor de productie van zijn Ferrari 308 GTS. Vastberaden heeft hij gekozen voor een zeldzame Argento Auteuil-exterieur met Nero-interieur en uiteraard een open dak om de beste Californische zonnestralen op te vangen. Bij het zien van zijn voertuig op deze dag wordt iedere vezel in zijn lichaam geactiveerd en staan de nekharen recht overeind. Het is eindelijk zover.

Vele jaren vooruit in de tijd en dit beschreven gevoel is bij niemand verdwenen bij het zien van dit iconische Ferrari-exemplaar uit de jaren '80. Dit exemplaar is in 2010 door een Noorse verzamelaar naar de andere kant van de oceaan gebracht. Bij aankomst werd de auto "nut & bolt" gerestaureerd met facturen die opgeteld boven de 170.000 euro uitkomen, met oog voor ieder detail en uitzonderlijk gedocumenteerd, inclusief origineel gestempelde boekjes, zoals je bij ons inmiddels wel gewend bent!

Ben jij de eerste die dit exemplaar bij ons komt ervaren? Schiet op, want deze is "gone in 60 seconds!" Tot snel!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.