Porsche 911 Targa

prijs
1969
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1969
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
April 29, 1969
Kleur
Blutorange
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Deze Porsche is nog zoals Ferdinand het bedoelde; zonder impact bumpers of plastic. Chroom en andere mooie materialen omgeven je met de look zoals de 911 écht hoort.

Dit exemplaar begon zijn leven in België, maar zijn verhaal nam een bijzondere wending in 2020. Ontdekt door de Cool Classic Club als een barnfind, verstopt in een afgelegen, krakende schuur. Daar, bedekt onder een dikke laag stof, wachtte deze Porsche met smacht op zijn wedergeboorte.

De vondst trok de aandacht van een Nederlandse autoverzamelaar met een passie voor het restaureren van klassieke auto's. De auto werd onder handen genomen door een Porsche-specialist. Toen we hem opnieuw onder ogen kregen, stonden we met onze monden open van verbazing en onze tong op onze knieën.

Tijdens de restauratie is elk detail met zorg behandeld, en de auto werd volledig gerestaureerd. Nu, in onberispelijke staat, is deze Porsche 911T Targa helemaal klaar om de wegen te betreden en opnieuw te flaneren.

Zien we je snel?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.