Chevrolet Roadster Gilmore Special

prijs
1932
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1932
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
January 1, 1932
Kleur
Gilmore Livery
Interieur
Bruin leder
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

"There's something magical about the Indy 500. It's not just a race; it's a celebration of speed and the human spirit." - Dan Wheldon

Laat de klok even achter je en duik terug in de gloriedagen van de Amerikaanse motorwereld met onze unieke Gilmore Special. Dit is niet zomaar een eerbetoon aan de legendes van weleer, maar een ode aan de kracht van benzine en onversneden passie. Met de hand gebouwd in de stijl van de legendarische Indianapolis Race Car straalt onze Gilmore Special pure adrenaline uit, een echo van het Amerikaanse race verleden. Het voelt alsof je meevliegt op de krachtige vleugels van een Amerikaanse Bald Eagle.

Elk detail ademt de geest van vervlogen race-epos. Een waar unikum op de weg, maar ook een perfecte metgezel voor toerritten, rally's en zelfs circuit-evenementen. En ja, je mag zelfs meedoen met de pre-war evenementen van bijvoorbeeld de Vintage Dutch Vintage Sports Car Club! Die 'stoere mannen' met hun Austin Healey's en Alfa's kunnen maar beter hun zonnebrillen en petjes stevig vasthouden wanneer je met deze Gilmore Special voorbij knalt.

Met een chassis dat teruggaat tot 1932, een voorsteven van een 1929 Chevrolet en aangedreven door een krachtige 1957 Chevrolet 235ci Inline 6-cilindermotor met een Powerglide automatische transmissie, is deze auto een waar kunstwerk van Amerikaanse trots. Het eerste wat je ruikt wanneer je deze auto ziet zijn rubber, benzine, zonnebrandcrème en hotdogs.

Deze unieke vondst heeft een reis gemaakt van de Amerikaanse wegen naar een museum in St. Louis, voordat het zijn weg vond naar de collectie van een Belgische verzamelaar. En nu bieden wij jou de kans om deel uit te maken van zijn verhaal.

Stap in, voel de kracht van het verleden en laat je betoveren door de unieke charme van de Gilmore Special. Deze kans komt maar één keer voorbij - grijp hem nu en word de trotse eigenaar van een stukje Amerikaanse racegeschiedenis.

"When you win the Indy 500, it's like winning the lottery. It's a life-changing moment that you'll never forget." - Bobby Rahal

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.