Mercedes-Benz 220 SE Ponton

prijs
1958
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1958
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
June 30, 1958
Kleur
Ivory over Black
Interieur
Zwart leder
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Mercedes; das Beste oder Nichts.

Begin jaren 50, wilde Mercedes met een kwaliteitsstatement komen. De Ponton moest de ontdekking van ‘charmante langzaamheid’ worden. Een ponton is immers rotsvast; een onverwoestbaar stuk Duitse kwaliteit. Dat is de Ponton vandaag de dag ook; een crisis-proof investment en nog altijd waterdichte techniek.

Als je plek neemt in deze prachtige klassieker word je overspoelt door een gevoel van degelijke klasse. Je zoeft gestaag door het Beieren, terwijl de originele buizenversterker je omringt met prachtige klassieke Duitse muziek. Alles aan de auto, en op dat moment ook aan jouw leven, valt op zijn plek. Concessieloze perfectie om je heen. Een prachtig klassiek stuurwiel en volhouten dashboard maakt het dan af.

Dit perfecte exemplaar is een ultieme Cool Classic. Tot in de puntjes gedaan, en is in perfecte optische en technische staat. Een auto geleverd in de Heimat, en geleverd met de E van Einspritze! Top of bill kwaliteiit. Dit alles zodat Duits weer echt aanvoelt als Duits. Sehen wir uns bald?

Mercedes, defines class like no other.

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.