Jaguar E-Type V12 2+2

prijs
1971
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1971
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
April 1, 1971
Kleur
British Racing Green
Interieur
Cinnamon leather
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Deze auto wordt geveild. Bied nu mee op classiccarauctions.com!

Onze E-Type behoort tot de laatste generatie, bekend als de Jaguar E-Type 2+2 Series III, een iconische Britse Grand Touring auto. Het 2+2-ontwerp van de Jaguar E-Type biedt meer praktische mogelijkheden en ruimte dan eerdere tweezitsversies. De langere wielbasis zorgt voor meer comfort voor de passagiers en maakt hem beter geschikt voor langeafstandsritten. Ondanks deze verbeteringen behoudt de auto zijn sportieve rijervaring, waardoor de ware Jaguar spirit behouden blijft.

Laat u betoveren door de allure van deze Britse aristocraat. De kenmerkende lijnen die deze auto definiëren zijn fascinerend te noemen. Zodra u instapt en in het Cinnamon kleurige interieur zakt wordt u overvallen door dezelfde aroma’s als het Britse Lagerhuis. Bekleed met hoogwaardig leder en voorzien van appetijtelijk pluchen stoelen, het typische dashboard met iconische tellers en het vredig tikkende Kienzle klokje.

Bij het ontsteken van de motor, komt de 5,3-liter V12-motor met 272 pk tot leven. Dit verfijnde stukje techniek ontketent zijn vermogen via via een vierwielaangedreven onafhankelijke ophanging, gekoppeld aan een automatische transmissie. Geen zorgen, de schijfremmen zorgen voor een sterke remkracht om het kunstwerk veilig en snel tot stilstand te brengen.

Een indrukwekkend exemplaar met een rijke geschiedenis. Een auto waarbij kippenvel niet is uitgesloten en garant staat voor plezier.

De Cool Classic Club deelt graag het enthousiasme over deze Britse icoon met u!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.