Alfa Romeo 1750 GTV

prijs
1971
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1971
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
January 1, 1971
Kleur
Giallo Ocra
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Deze auto wordt geveild. Bied nu mee op classiccarauctions.com!

Alfa Romeo 1750 GTV

Congratulations to all who take their passion to the highest level. La meccanica delle emozioni ! – Alfa Romeo

Bijzondere auto’s blijven je altijd bij, vooral die eerste ontmoeting. Op een vroege morgen aan het meer in Laveno, Italie startte onze buurman iets wat pruttelde, een snerp had en met -best wel wat- blauwe rook tot leven kwam. De 1750 GTV van de 105-tak in de Alfa stamboom. Tot op de dag van vandaag, één van de mooiste coupés ooit gemaakt vinden wij. Het lijnenspel wat niks te veel is, maar wel beeldschoon. Geen toeters en bellen, maar wel de belangrijke dingen wat extra geaccentueerd. Van de liefhebber voor de liefhebber.

Het weggedrag van de 1750 GTV is ook precies wat je verwacht van een legendarische Romeo. Strak op de weg, veel contact met het asfalt en het duwen in de onderrug door de achterwielaandrijving. Wanneer je ‘olio’ meter in het midden staat, komt daar het geluid bij. Want wat is dat toch goed! Tussen de 5- en 6 duizend toeren rijdt ze het lekkerst, klinkt ze het gezondst en zodra je het gas loslaat; preciés genoeg naverbranding. Geen DSG-geknetter van de moderne VW Golfjes, maar het échte naverbranden. Je voelt je borsthaar groeien bij iedere keer terugschakelen!

Die van ons is uitgevoerd in het Giallo Ocra, origineel in Zweden geleverd en volledig gedocumenteerd. Helemaal uitgerust voor nog een heleboel tour-en rallyritten. Afgelopen jaren erg goed onderhouden geweest. Ze is weer klaar voor veel smiles a litre. Ci vediamo presto?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.