Porsche 993 Carrera 4

prijs
1996
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1996
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
August 1, 1996
Kleur
Polar Silber
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

There will be doubters, haters, liers, non-believers, and there will be me not giving a f*ck. - Hank Moody

De Porsche 993 911. Een Porsche die voor velen erg significant is en dingen afsloot, maar ook nieuwe deuren opende in Stuttgart. Het was de allerlaatste 911 die louter gebruik maakte van lucht om af te koelen. Tevens was het de laatste 911 die Ferdinand Porsche zelf meemaakte. Vier dagen nadat de laatste 993 in Stuttgart werd geboren, blies Ferdinand zijn laatste (luchtgekoelde) adem uit. R.I.P. held!

In vergelijking met zijn voorganger (en nee, dit kwam niet uit het introductie foldertje, dit keer was het echt zo!) was de 993 revolutionair. Haar gehele onderstel was aangescherpt en Porsche introduceerde het VarioRam systeem. Iets met nóg meer lucht op toeren, voor een soepele overgang richting het rode gebied van je toerenteller, die dominant in het midden van het instrumentencluster zit. Überhaupt is Porsche daar verschrikkelijk goed in. De nadruk leggen op de -voor een liefhebber- essentiële dingen. Rijden, ervaring en emotie. En die zitten bij een 993 C4 met handbak helemaal snor, kunnen we je verklappen.

En die van ons? Ja, zoals je hem wilt hebben! Slechts 54,000 kilometer glimlachen uitgedeeld; Haar Polarsilver staat haar bijzonder goed, haar interieur is tadeloos en voor de mensen die twijfelen tussen een 4S en een 4, de onze heeft een Bilstein onderstel. Voordat ze bij ons in het clubhuis kwam slapen is ze volledig nagelopen door Cees Otten te Ankeveen, Porsche specialist. Ondernemers, opgelet, je kunt deze prachtig daily’en als BTW-auto en zo het fiscale jaar slim afsluiten. Dus ja, ook aan de rationele kant hebben we gedacht. Scheelt thuis een paar nachtjes bank slapen. Zien we je snel?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.