BMW 640i

prijs
2016
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2016
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
January 19, 2016
Kleur
Silver Metallic
Interieur
Zwart
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

  • Refined Elegance and Raw Performance, Topless. –

In-your-face styling en een koppendraaier van de hoogste plank, doch poep-chique en kan prima bij de schoonouders op de oprit. In de meeste dingen, nét even wat anders dan wat je gewend bent, op een zeer prettige manier. Zo begon het al bij de introductie; BMW besloot netzoals Porsche bij de Boxster en Cayman, de 6-serie eerst als cabrio te introduceren. En wij snappen het wel, want wat is ze knap, topless..

Dit is, naar onze bescheiden mening, één van de laatste échte auto’s. Een auto die je voorziet van je dagelijkse kilometers, terwijl het écht onverstandige spul in de schuur blijft slapen. Doe je dan ook concessies? Nou, neeuhh. Met de Dynamic Drive Control schakel je tussen Comfort, waarin je heerlijk zoeft en de vering alle oneffenheden voor je wegfiltert. Zodra je je laat verleiden tot standje ‘Sport’, gaat alles op scherp. De tellers gaan op standje diep rood, de 3.0 liter zes-in-lijn met drie aanjagers persen met twee vingers in de nieren 320 PK naar de achterwielen. In 5.7 seconde naar de -ikwilmhebben-, topless, wel te verstaan.

Volgens BMW is deze nieuwe 6 50% stijver dan de generatie van daarvoor. Daardoor hoort de generaliserende opmerking betreft weggedrag van een cabrio, duidelijk tot het verleden. En dan nog even over het dak; tot de 40 km/h opent en sluit ze. Iets met jezelf trakteren op een paar zonnestralen, in de file op de A1. En dan nog even over de opties; de eerste eigenaar was duidelijk iemand van geen concessies; alle opties (!) zijn aanwezig. Stoel koeling, verwarming, Harman&Kardon, camera’s rondom en het brede multimedia scherm zijn niet essentieel, maar maken dit wel helemaal af. Dealer onderhouden, 31 duizend kilometer gereden en volledig schadevrij. Dit is -M-.

  • This is the only proper ROARRRRRDSTER for gentleman that are too young for a Jaguar-

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.