BMW 650i

prijs
2007
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2007
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
May 16, 2007
Kleur
Monaco Blue
Interieur
Zwart
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

  • My bonus is faster than your bonus – BMW

Velen praten over de goede oude dag; Alles was vroeger beter. Wij zijn het daar vaak mee eens, echter sommige dingen zijn helemaal niet over; Ze zijn pas net begonnen! En zo zag Adriaan van Hooydonk het ook, die na 15 jaar de stilte op de 6-serie tak verbrak. Hij creëerde een controversiële koets die op een ingekort 5-serie E60 chassis stond. Klassiek in de basis met haar langgerekte coupé lijn en neus, maar een tikkeltje recalcitrant met haar dikke heupen en kont. Veel moesten er aan wennen, wij waren direct verliefd.. Nu, 16 jaar later, is het al een echte klassieker in wording, die gelukkig bij de gemiddelde raamexploitant, shoarmaboer of sportschoolhouder het verliest van de CLS. Dit is en blijft een chique youngtimer!

Een BMW met een duidelijke missie; een lange afstand bolide die je vooral comfortabel brengt waar je moet zijn. Is het dan een beetje een saaie auto? Absoluut niet; de welbekende N62 V8 zorgt voor een bovengemiddeld smiles a litre. Toen de motor uitkwam was het zelfs ‘the best engine of the year’. Denk dat de tester net als wij, zaten te grinniken bij de donkerbruine gorgel die uit de dik aangezette pijpen komt en verbaasd was over het koppel en trekkracht onderin. Je hoeft nauwelijks toeren te maken om die -oh zo- verstandige moderne driecilinder van je buurman, met twee vingers in de grill voorbij te gaan.

En dan nog even over dit exemplaar; ze komt van de tweede eigenaar en is altijd bij een BMW specialist in onderhoud geweest. Alle preventieve modificaties zijn gedaan en ze verbruikt geen druppel olie. Wel zo prettig voor Greta. Het gemiddelde verbruik over de afgelopen 11.500 kilometer was 1 op 11, rationeel is ze dus best te verklaren aan vrouwlief.

Al so, opzoek naar een prachtige, bijna Youngtimer, die klaar is voor nog veel meer laag vliegen? Dit is hem. Bis Bald!

  • You know you’re not the first. But do you really care? –

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.