BMW M5

prijs
2007
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2007
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
February 28, 2007
Kleur
Interlagos Blauw
Interieur
Zwart
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

The E60 BMW M5. It’s a fasterpiece.

In 2003 liet BMW de vijfde generatie van de 5 Serie zien. Het was een uitgesproken design, veel aluminium en voor die tijd, het zeer moderne iDrive-systeem. Wat een fij… uh.. vernieuwend systeem was dat! Gelukkig als je op de start knop drukt, ben je dat direct weer vergeten. Twee jaar na introductie van de E60 kwam de M’er uit. Het laatste motorblok van de M5-reeks die atmosferisch zijn vermogen richting de achterwielen stuurt.

Wellicht dat BMW al wist dat de volgende generatie langs de Greta-commissie moest; ze bouwde namelijk speciaal het 5.0 liter grote V10 blok voor de M5. Later werd de krachtbron ook in de M6 gebruikt. Het blok levert een bizarre 507 PK en 520 Nm koppel. Hiermee gaat de grote sedan met dikke bil in slechts 4.7 seconden naar de 100 en 9.2 seconden later ook de 200. Zijn voorganger met ‘slechts’ 400 PK zette hij daarbij in een carbon schwarz hoekje. Het V10 blok weet bij ons kippenvel op de armen te krijgen, bij 7750 tpm laat de ‘M-funf’ pas alle 507 M-paarden gelden. BoooOOOAAAAAAAAAP! Wij zeggen Eisenmann auspuff om t af te maken, maar wie zijn wij…

Onze BMW M5 komt, zoals al onze auto’s, uit een prive-collectie en heeft zich vanaf het begin gerealiseerd dat ze bijzonder was. Buiten dat onze M-er erg goed is onderhouden, heeft ze slechts 36 duizend kilometer gereden! Juist. Iets met een brullende kers op de taart. Dit M-icoon verdient het om weer in een liefhebbers hart te worden gesloten! Zien we je snel?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.