Bentley T1 Rally

prijs
1969
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1969
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
December 2, 1969
Kleur
Blauw
Interieur
Cognac
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Deze auto wordt geveild. Bied nu mee op classiccarauctions.com!

You’re one ride away from a good mood – Bentley.

Bentley en Rolls-Royce hebben heel erg lang samen in bed gelegen. Je zou denken dat ze elkaar beten, maar niets is minder waar… De Rolls was bedoeld voor de Engelse landheer die zo stil en comfortabel mogelijk van- en naar zijn jacht cottage werd gereden zonder het knoeien van de scone. Bentley was voor de Engelse landheer die zélf wilde rijden. Zo werd het 6.75 liter blok voorzien van grotere dubbele SU carburateurs en was de vering iets straffer. Wij snappen er dan ook niets van, dat de Bentley T1 totaal werd overschaduwd door het koets-delende zusje van RR. Uiteindelijk waren er maar 568 Britse aristocraten die voor de sportieve(re) variant kozen. Voor de verzamelaar, tegenwoordig dus veel gewilder! Snap jij het nog?

Nou hebben we onderhand al een paar clubleden, die vrijwel allemaal gelukkig de nodige dosis humor hebben. Zo heeft deze vorige eigenaar besloten zijn T1 te restaureren, zoals hij wellicht écht was bedoeld. Eindresultaat? Rolkooi, sperdiff, vierpuntsgordels, verstralers én racenummers! En het racenummer? Gewoon het bouwjaar van de auto schat!

Deze Bentley T1 Rally anaf heden te bezichtigen bij ons in het clubhuis. Chauffeur James vind het wel wat en zit al achterin op je te wachten. Zien we je snel?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.