Bentley Continental GTC W12 Mulliner

prijs
2007
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2007
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
July 20, 2007
Kleur
Beluga Black
Interieur
Zwart
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Een Bentley Continental GTC is an sich een heerlijke mix van Britse verfijning en Duitse precisie en laat dit nou net een unieke exemplaar zijn. Deze (nieuw) geslepen diamant mag zich ook als een van de weinigen bekronen met de titel Mulliner. Tikkie overdreven? Daar komen we later op terug.

De Mulliner roots gaan way back, al sinds de jaren 1500. Toendertijd ontwikkelde Mulliner luxueuze paarden koetsen. In 1923 bundelden Bentley en Mulliner elkaars krachten en ontwikkelde de eerste twee zits 3.0 liter Bentley. In de begin jaren 50 stonden ze aan de basis voor een van de meest iconische Bentleys ooit gebouwd, de R-Type Continental. Dit model is de inspiratiebron van deze GTC Mulliner.

Deze coachbuilder bouwt op de supergestyleerde Grand Tourer premium opties. Mulliner heeft een eigen workshop in Crewe, onder de daar is dit exemplaar onder handen genomen.

Zoals al eerder vermeld een nieuw geslepen diamant. Dit betreft namelijk de eerst Nederlands geleverde Mulliner. Een die keurig is onderhouden en zijn nodige draaiuren heeft uitgevoerd, nadruk op nodige. De eerste en enige eigenaar heeft er in totaal slechts 6.600 kilometer mee getourd. De Mulliner is rijk uitgerust in de opties, waaronder het prachtige quilted lederen interieur, 20″ Split Rim Alloy Wheels en Mulliner Driving Specifications. Het hart bestaat uit een 6.0 liter W12 blok levert met souplesse 559 PK en een koppel van 700 Nm. Een mix bestaande uit sportieve prestaties, rijkelijk comfort en elegantie zijn de pilaren van puur genot, vindt u niet?

Wat ons betreft een ultra luxe exemplaar die graag zijn dak voor u opent en zijn twaalfcilinder nog flink aan het werk zet. Laat jezelf zakken in de nog nieuw ruikende lederen stoelen, off to the rivièra!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.