BMW M2

prijs
2017
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2017
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
January 19, 2017
Kleur
Zwart
Interieur
Zwart
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

A six speed and one powerful letter. Be the bully.

De BMW M2. De enige van de 2-serie tak die niet onder het soort Gran Divorce valt. Kort kontje met ducktail, brede heupen, al het vermogen op de achterwielen wat wordt verzorgd door dé iconische zes-in-lijn. Dit keer met twee aanjagers, wat de Beierse paarden extra hard laten trappen. Zijwaarts, wel te verstaan.

Gelukkig na, een nogal ‘stijle leercurve’ voor BMW-M met de SMG bakken, kwam in de M2 de vernieuwde M DCT. De eerste waarin we de manuele pook niet missen! Dat in combinatie met het DSC systeem. Een systeem wat, zolang je de stuurhoek niet te gortig maakt, jou begeleid met het maken van zijwaartse uitstapjes. Iets wat iedere huis-tuin-keuken vader doet lijken op Ken Block. Als je durft.

De erg hoog gegrepen claim van ‘best rijdende BMW ooit gemaakt’ is gewoon waar. Ja, dit rijdt nóg leuker dan de 1M of E30 M3. Iets wat we in een tijd met Greta, Dyson drie cilinders, resonantie speakers voor beleving en andere nepperij, eigenlijk niet meer zien. Vroeger was alles beter, behalve bij BMW. Daar rijd je in een volbloed, maar wel met Apple CarPlay en je GoPro app op het display, zodat je die sub-8 minuten vast legt op de Nurnberg.

Die van ons? Ja. Extra lekker. Volledig M Performance uitgevoerd, waardoor ze nóg dikker werd, meer Carbon kreeg, grotere remmen en vooral nog meer snelheid! Al is ze met 270 km/h in plaats van 250 km/h nog steeds gegrensd. Zwart op zwart, het dikke alcantara stuur met LED’s die knipperen als je de Performance pijpen laat snerpen. Kippenvel!!

Luxury just lost its manners. Zien we je snel?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.