Porsche 968 Cabrio

prijs
1992
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1992
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
October 1, 1992
Kleur
Amazon Grün Metallic (blauw metallic)
Interieur
Grijs leder
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

“There are rational arguments for buying a new Porsche, but we don’t bore you with them.” - Porsche

In perfecte staat verkerende Porsche 968 met maar 95 duizend kilometer. De auto bezit een zeldzame kleur: Amazon Grün Metallic. In combinatie met het classic grey interieur valt dit op de goede manier erg op. Buiten de staat van de Porsche heeft hij ook alle gewilde opties; handgeschakeld 6-bak en cabrio.

De Porsche 968 is een echte sportauto, die steeds meer aandacht krijgt van de liefhebber. De auto is geproduceerd van 1992 tot aan 1995 en was daarmee de opvolger van de Porsche 944. De 968 was de laatste ‘sport-coupe’ van Porsche, waar de Porsche 924 20 jaar eerder mee begon. De motor is een doorontwikkelde versie van de Porsche 944, met vier cilinders in lijn, 3 liter, 16 kleppen en dat resulteert in 240 pk. Dit was overigens een van de eerste motoren van Porsche met het VarioCam systeem (variabele kleppentiming). De handgeschakelde 6-versnellingsbak sluit hier perfect op aan en garandeert rijplezier.

Dit exemplaar is geproduceerd in 1992. In dat jaar werden er totaal 5353 exemplaren geproduceerd. Het totale aantal 968’s ooit geproduceerd komt op 12.776 stuks, waarvan slechts 2.141 cabrio’s voor de Europese markt. De auto heeft de staat, rijeigenschappen en productieaantallen met zich mee om een echt collectors item te worden!

Zien we je snel?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.