Jaguar XKR

prijs
2004
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2004
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
December 9, 2004
Kleur
Wit
Interieur
Beige
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Een hele mooi Jaguar XKR Convertible uit 2004. Dit is één van de laatste XKR’s gemaakt. Dit is herkenbaar o.a. aan de andere voorgril,  Brembo remmen en 396 pk met 4 zichtbare uitlaatstukken. Daarmee schiet de Jaguar in 5.5 seconden naar de 100 km/u en door het speciale sport onderstel een erg fijn sturende auto.

Deze kleurstelling is uniek te noemen. Het staat de Jaguar heel erg goed, vooral met beige kap. Het geluid dat eruit komt is fantastisch, vooral als er even iets meer gas wordt gegeven. Maar deze XKR is ook gemaakt om rustig en relaxed te cruisen.

Deze Jaguar is in 2004 in Amerika geleverd en staat sinds 2012 op Nederlands kenteken. Deze auto wordt geleverd met veel historie, inclusief de Amerikaanse Carfax. Onlangs heeft de Jaguar nog nieuwe banden en intercooler gekregen. Met 51.000 mijlen op de teller is het inrijden pas net afgerond en is in nieuwstaat. Klaar voor nog vele kilometers!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.