Lancia Flaminia 2.5 Coupé Pininfarina

prijs
1967
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1967
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
February 1, 1967
Kleur
Blue Medio
Interieur
Red leather
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

“you can’t treat a car like a human being. A car requires love.” – Walter Röhrl

De Lancia Flaminia 2.5 Coupé

Bereid u voor op een reis door de autogeschiedenis met de iconische Lancia Flaminia 2.5 Coupé, een waar meesterwerk gemaakt door de legendarische Pininfarina!

Stel je voor: een visionaire ontwerper, Battista “Pinin” Farina, leent zijn buitengewone talent om een auto te creëren die elegantie en prestaties belichaamt. De Flaminia Coupé is een bewijs van zijn genialiteit, met zijn fascinerende lijnen en tijdloze schoonheid.

Deze 2+2 coupé is geïnspireerd op het Florida II prototype en toont Pininfarina’s ongeëvenaarde kunstzinnigheid. Zijn slanke heupen en perfect ronde koplamp kaders zijn een knipoog naar de zoektocht van de ontwerper naar perfectie. Elke ronding vertelt een ander verhaal.

Maar Pininfarina’s invloed houdt niet op bij het ontwerp. De Flaminia Coupé is gebouwd door bekwame ambachtslieden onder zijn toeziend oog, zodat elk detail voldoet aan zijn strenge normen. Uit deze samenwerking tussen Lancia en Pininfarina ontstond een auto die een auto legende zou worden.

Nu is het uw kans om een stukje van Pininfarina’s nalatenschap te bezitten.Dit is niet zomaar een auto; het is een kunstwerk dat uw zintuigen prikkelt en u meeneemt naar een tijdperk van pure auto grootheid. De Flaminia Coupé staat klaar om zijn tijdloze charme op de wereld los te laten. Die van ons? Vers gerestaureerd, zowel optisch als technisch in een uitzonderlijk mooie staat. Uitgevoerd in het Blue Medio met zeer passend rood lederen interieur. Origineel in Zwitserland geleverd en volledig gedocumenteerd!

Laat u zich verleiden door deze Italiaanse schoonheid? Kom dan snel langs bij Cool Classic Club!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.