Lancia Aprilia Bertone

prijs
1937
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1937
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
February 28, 1937
Kleur
Amarath
Interieur
Rood
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Wat doe je als je opgroeit als jongste in een gezin van vijf en een zeer gerenommeerde familienaam hebt in de soepindustrie? Precies, je geeft de soepkip op en wordt hoofdinspecteur en testrijder voor Fiat! Later, kwam er iets moois uit voort

Namelijk; La Lancia. Een merk dat Vincenzo Lancia met volle passie en hart voor technici creëerde. Vooruitstrevende auto’s die hun tijd ver vooruit waren. Zoals de Lancia Aprilia Bertone. Een vooroorlogse auto uit 1937 (!) met een monocoque, volledig onafhankelijke wielophanging rondom, hydraulische remmen en een V4 motor van aluminium. Als uw enthousiaste hart daar niet sneller van gaat kloppen, dan is Tesla iets voor u!

De samenwerking met Aprilia was eenvoudig: Vincenzo wilde een auto die gemaakt was voor het publiek met een paar eisen; gewicht onder de 900 kilo, vijf zitplaatsen en een minimale snelheid van 130 kilometer per uur op de autostrada. Alles kwam uit zoals gepland, behalve de eerste voor dit specifieke model.

In samenwerking met Bertone creëerde Vincenzo de Lancia Aprilia Mk I Bertone trasformabile. Een concept waar er maar één van overbleef, dus voor zeer speciaal publiek. Door ons gevonden in een collectie, in originele kleurstelling en met haar originele motor. Ze heeft een paar jaar staan slapen, dus heeft weer wat liefde nodig om u te trakteren op een paar zeer bijzondere topless kilometers. Een presto!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.