Jaguar XK 150 S 3.4 DHC

prijs
1959
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1959
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
March 3, 1959
Kleur
Indigo Blue
Interieur
Rood
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Marge

Het verhaal achter deze collectible...

– Jaguar; het is niet alleen een auto die je koopt, het is een respect dat je bezit

De Jaguar XK150 S is niet zomaar een auto, maar een echte klassieker op het gebied van uitmuntendheid en raffinement. Met slechts 68 linksgestuurde XK150 3.4 S DHC-modellen ooit gemaakt, is deze auto een zeldzaam en gewild investeringsobject dat zeker in waarde zal stijgen. Onze XK150 S wordt zelfs geleverd met een Jaguar Heritage Certificate en heeft een bijpassend motorblok en kleuren, waardoor het een zeer gewild verzamelobject is.

Maar het gaat niet alleen om investeringen en prestaties. Rijden met een Jaguar XK150 S is een unieke ervaring die elegantie, stijl en verfijning combineert. Deze auto straalt een aura van chic en grandeur uit die u onmiddellijk meeneemt naar een vervlogen tijdperk van weelde en luxe. Als een echte heer of dame zult u met respect en gratie rijden, geruisloos door de straten cruisen en hoffelijk stoppen bij zebrapaden. U voelt zich een persoon met smaak en klasse, gewaardeerd om uw kennis van opera, wijn, politiek en poëzie.

Het bezit van een klassieke auto als de Jaguar XK150 S is een bron van trots en vreugde voor liefhebbers die het vakmanschap en de aandacht voor details die aan de creatie ervan ten grondslag lagen, waarderen. Of u nu op zoek bent naar een goede investering of gewoon de sensatie wilt ervaren van het rijden in een echte klassieker, de Jaguar XK150 S is een auto die uw aandacht verdient. Kom snel een ritje maken en ontdek hoe het voelt om een persoon met verfijnde smaak en klasse te zijn achter het stuur van deze prachtige auto.

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.