Jaguar XJS V12

prijs
1989
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1989
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
July 27, 1989
Kleur
Signal Red
Interieur
Barley
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Style is a way to say who you are, without having to speak. – Jaguar

De Jaguar XJS. Een auto die een grote en bijna onmogelijke taak had; het opvolgen van de E-type.
Waar de E-type geïntroduceerd werd als sportauto, was de XJS meer bedoeld als GT.
De 5.3 V12 gaf de XJS bijna 300PK. Dit zorgt er steevast voor dat je jouw tee-time niet mist, of misschien wel ‘tea-time’ voor de gemiddelde Jag-rijder. De Jag voorziet je van alle veiligheid en comfort van de jaren negentig. Dit terwijl je met zekerheid een klassieker rijdt.

Heb je Queen Elizabeth ook altijd eens willen inmaken met een potje schaak? Het is geen probleem om zonder slag of stoot naar Buckingham Palace te zoeven voor de lunch.De onze? Ja, dit is écht Cool Classic Club materiaal.
Deze auto verdient het Jaguar medaillon op de prachtige grote motorkap als geen ander.Het is een first-owner car die nog in absolute nieuwstaat verkeerd.

Er is door haar 12.000 mijl geen enkel spoor van ouderdom te vinden op de auto en mag daarmee het predikaat mint-condition genieten.

Het ‘Sebring Red’ met ‘Tan Interior’ is een prachtige kleurencombi.
Jaguar maakt het af met British class door er zowel een gouden striping als een bordeaux rode stootrand toe te voegen. Classy, innit?Met deze kilometerstand, historie en staat is er geen tweede te vinden.Zien we je snel?Good manners open doors that the best education cannot. – Probably someone that wears a top hat.

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.