Maserati GranTurismo

prijs
2008
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2008
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
March 3, 2008
Kleur
Blauw
Interieur
Beige
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Our appreciation for curves is mutual. – Maserati

Ciao, Bella machina e mechanica. Een type en soort auto die we helaas steeds minder op straat zien. Een bedreigde autosoort die wat ons betreft ook op het lijstje mag bij de WWF. Een comfortabele reis-coupé die een combinatie tussen schandalig lekker sturen en luxe weet te combineren. De klasse die enkel nog door Bentley met de Continental GT en door Mercedes met de S-klasse Coupé wordt bediend. En hier was ook Maserati, die met zijn brede glimlach en drie tanden vooral veel emotie bracht. Helaas kan deze zich tegenwoordig scharen tussen het rijtje XK van Jaguar en Eldorado van Cadillac.

De Granturismo werd in 2007 voor het eerst getoond aan het publiek in Genève. Het zelfde platform als de Quattroporte, alleen dan met spannendere coupe lijnen. De achterbank was door de gekrompen cabine vervangen voor het exemplaar voor hamsters, maar wie gaat er ook achterin zo’n rijdersauto zitten…

De krachtbron is een F136-U V8 motor. Geleend van zusje Ferrari, alleen dan met de 64 kleppen tellende kop. Waarom? Iets met een engelenzang, gehuil en vooral als ze warm is, dat geklap(papapap). Wat een feestje!

En die van ons? Tja, gewoon helemaal goed. Ze heeft de kleurenstelling van de Mc Stradale, ze is dealer onderhouden en kent slechts één vorige eigenaar. Niet de snelste, maar wel degene met het Italiaanse stijlvolle koetswerk en het onverbeterlijke geluid. En dat is wat telt, toch? Tot snel!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.