Mercedes- Benz 500 SL

prijs
1990
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1990
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
February 28, 1990
Kleur
Astral Silver
Interieur
Zwart
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Mercedes – more than a badge

De Mercedes 500 SL. De ‘sport-leicht’ klasse. Een herkenbaar sportmodel van een van de meest Duitse iconische merken die bestaat. De R129 was alweer de vierde generatie SL-klasse. Dit is nog een auto uit de tijd dat auto’s bedacht werden zonder het idee dat er nog verdiend moest worden op de dealerreparaties. Een luxe interieur zonder concessies. 322PK 5-liter 8 cilinder, een geweldig atmosferisch blok wat brult als een gorilla maar zweeft als een condor. De herkenbare iconische lijnen van de SL-klasse en zijn ‘Sacco-Bretter’ beschermkappen.
Deze cabriolet had als kenmerk ‘making the top a priority’. Een soft- en hardtop die Duits sloot, geen speld tussen te krijgen. Heerlijk zoals ‘das Beste oder nichts’ ervaren kan worden.

Deze Mercedes 500 SL is geboren in 1990, en heeft sindsdien maar weinig te lijden gehad. De auto heeft pas 73.000 kilometer gelopen, wat voor een V8 natuurlijk warmdraaien is. Dit is de Modellpflege 1, oftewel voor de facelift, welke nu al absoluut een klassieker te noemen is. Met de silver on black kleurencombinatie is het een heerlijke klassieke verschijning. Een topinvestering, en met deze kilometerstand vind je ze niet snel meer. Een dealer-onderhouden Mercedes die nu al een klassieker is.
Te rijden als klassieker of natuurlijk als youngtimer. Bijna het eind van het jaar, tijd om die boeken even wat slimmer op een rijtje te zetten.

Zien we jullie snel?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.