Porsche 911 GT3

prijs
2009
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2009
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
September 15, 2009
Kleur
Zwart
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

All the lust allowed by law. – Porsche

Waar logica toch plaats maakt voor verlangen. Waar lijnen al tijden tijdloos zijn en waar proporties corresponderen met obesitas billen. En dan het ruwe vermogen, wat je tot bijna 9.000 RPM blijft duwen; Tenenkrommend en sodeju, wat gaat dat snel…. Bij ons in het clubhuis is een Porsche al gauw een beetje gewoon. Totdat we kennismaakten met de 997.2 GT3….

De voorkant onthult al dat dit geen “gewone” 911 is . Zodra je langszij loopt verklapt de mooi gevormde strijkplank achterop al het een en ander. Nee Roderick, dat is niet een snelbinder voor de golftas. Dat is downforce, iets wat je écht nodig hebt met dit apparaat! De 3.8 boxer kreeg na de facelift 15 PK extra, wat het totaal optelt naar 450 trappelende paarden uit de Stuttgart stal.

En dan waarom geen GT3 RS? Nou, die van ons kan, indien je alle knopjes op standje ‘braaf’ hebt staan, ook nog gebruikt worden zonder niergordel! Wanneer je het ‘Sport’ knopje omzet, lijkt het alsof de Porsche eindelijk mag doen waarvoor ze echt is gemaakt. Klamme handjes, kriebelende onderbuik en vooral heel veel glimlachen uitdelen. Haar onderstel is dusdanig, dat het uitbreken in een klaverblad voortaan gemakkelijk met je gaspedaal kan.

En dat rationele gedeelte? Onze scherpe prijs komt omdat deze Porsche volledig is overgespoten en oorspronkelijk uit Mexico komt. Maar verder: lage kilometerstand, handgeschakeld, centrale wielmoeren en klasse 5 Alarmsysteem. En als kers op deze dikke Duitse taart, een Akrapovic uitlaatsysteem die iedere nekhaar in een straal van 5 kilometer recht overeind laat staan. Hij kan in de ochtend ook op standje dicht voor de buren. Do we need to say more? We got you covered. Tot snel!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.