Mercedes-Benz CL 55 AMG Designo

prijs
2003
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2003
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
November 1, 2003
Kleur
Blauw
Interieur
Beige
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

De Mercedes-Benz CL55 AMG is een perfect voorbeeld van een combinatie tussen luxueus comfort en krachtige prestaties. De CL55 AMG is in 2003 geboren in het zonnige Frankrijk. Een belangrijke plus is haar Designo uitvoering. Designo is het individualisering programma voor exclusieve lakken en hoogwaardige interieur uitrustingen van Mercedes. Dit is te herkennen aan de bijzonder mooie kleur en het tweekleurige interieur. Zowel de lak als het interieur is in uitzonderlijke staat.

De AMG-motor: De CL55 AMG werd aangedreven door een met de hand gebouwde 5,4-liter V8-motor, die door AMG, de high-performance-divisie van Mercedes-Benz is vervaardigd. Bij Benz vonden ze dit nog niet genoeg en schroefden er nog Lysholm-supercharger op. Niet misselijk als je het ons vraagt. Ga er maar goed voor zitten want binnen 4,8 seconden schiet deze coupé van 0 naar 100 km/u.

Deze Mercedes CL 55 AMG is via Frankrijk naar Nederland gekomen. Erg goed verzorgd door de Mercedes dealer en specialisten. De volledige documentatie map is aanwezig met alle facturen. Deze combinatie: goed onderhouden, kilometerstand en in de Designo uitvoering is dit echt een collectors item.

Wij delen graag de details met u als liefhebber!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.