Autobianchi 500 Giardinetta

prijs
1976
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1976
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
June 1, 1976
Kleur
Blauw
Interieur
Blauw leder
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

In de periode van 1960 tot 1975 bracht Fiat de succesvolle 500 op de markt, een compacte stadsauto die enorm populair werd. Het stationwagenmodel kreeg de naam 'Giardiniera'. Vanaf 1965 werd de productie van de Giardiniera verplaatst naar de fabriek van Autobianchi in Desio, een stad in Noord-Italië. Deze auto behield zijn kenmerkende 'suicide doors' en werd tot 1977 bij Autobianchi vervaardigd.

Deze prachtige Fiat Autobianchi Giardiniera stamt uit het jaar 1976. Hij isgespoten in een fraaie blauwe lak en beschikt over een vouwdak. Het interieur is uitgevoerd met elegante lederen bekleding. De Giardiniera is voorzien van de betrouwbare 2-cilinder 499cc motor die soepel draait. Kortom, het is een klassieker die goed onderhouden is en zich in uitstekende staat bevindt. Deze Giardiniera leent zich ook uitstekend als promotie- of reclamewagen voor een bedrijf of voor een heerlijk ritje met uw wederhelft.

U bent van harte welkom om deze Fiat 500 Autobianchi Giardiniera te komen bewonderen in onze showroom!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.