Rolls-Royce Corniche V cabrio

prijs
2001
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2001
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
March 7, 2001
Kleur
Stallite
Interieur
Portland
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Je kent dat gevoel wel, wanneer je een dure hotelkamer met je geliefde boekt. Je stapt binnen, genietend van de overdaad; alles verrassend zacht maar geruststellend solide. Je ploft neer en zegt tegen elkaar dat de vakantie nú echt is begonnen. Dat gevoel wil Rolls Royce haar eigenaren iedere dag beloven.

In vooroorlogse tijden waren er al een hoop Rolls Royce bezitters die een huisje bezaten in Zuid-Frankrijk. Velen van hen maakten dan met strohoed en bootschoenen een foto bij de 'Grand-Corniche', een adembenemend uitzicht aan de Franse Rivièra. Om juist dit publiek aan te spreken met een prachtige luxe cabriolet, werd de Rolls Royce open touring tot de Corniche gedoopt.

Als stunt om het comfort tentoon te spreiden, reed Rolls Royce met de cabriolet op en neer naar Marseille vanaf de fabriek in een dag. Dit sloeg aan, wat zorgde voor een mateloze populariteit waardoor zelfs de rijksten der rijksten een lange tijd moesten wachten voor ze in stijl de haren konden laten wapperen. Het moge duidelijk zijn waar de auto voor bedoeld is: genieten in absolute luxe op de mooiste, zonnigste plekken op aarde.

De onze? Origineel uit Amerika, daar kunnen ze ook smullen van over de top luxe. Ze raken ook snel verveeld, want er staat minder dan 25.000 mijl op de teller, dus de zijwieltjes zijn er net vanaf gehaald. Net warm gereden dus, en volledig onderhouden. Beter ga je ze niet vinden. Dus stof de Canon maar af of trek de iPhone 15 pro max deluxe uit je zak, duik in het Connolly lederen interieur met Wilton wollen tapijt en lamswollen matten, laat het elektrische dak zakken en knal de turbocharged 6,75 liter V8 richting de Corniche. Wist je al dat er slechts 384 van deze exemplaren zijn gebouwd? Neem snel contact met ons op en we loodsen je graag verder naar deze unieke ervaring.

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.