Porsche 911T

prijs
1971
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1971
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
April 19, 2001
Kleur
Albert Blue
Interieur
Zwart leder
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...


In 1968 betoverde Porsche autoliefhebbers met de introductie van de 911 T (Touring), het nieuwe instapmodel naast de gevierde L- en S-varianten. Een krachtige 2-liter, 110 pk zescilinder luchtgekoelde motor lag aan de basis.

Het jaar 1970 markeerde een keerpunt voor alle 911-varianten met de indrukwekkende upgrade naar een 2.2-liter, zescilinder boxermotor - een betrouwbare en voor die tijd vlotte krachtbron. De 911 T uit de jaren '70, beschouwd als het hoogtepunt in de vroege 911-line-up, omarmt de combinatie van een langere wielbasis en de authentieke mechanische charme van zijn voorgangers. Qua rij-eigenschappen zit je ook op de eerste rij, het cabriogevoel met de stijfheid van een coupé.

Onze is er een van uitzonderlijke staat, Zo gaaf! Volledig body-off gerestaureerd met aandacht voor elk detail, waarbij de originele nummers behouden zijn gebleven. De motor, een originele 2.2L krachtpatser, is subtiel aangepast naar 207PK, het geheim? Een extra shot espresso!

Het onderstel is op maat aangepast en verfijnd met Bilstein Schokdempers die de auto laten rijden als een dansende ballerina op haar tenen. Een waarlijk prachtige en professionele auto die zich door de jaren heen heeft bewezen als een lucratieve investering.

Ze staat klaar om met ski's op haar dak rechtstreeks naar Sankt Moritz te cruisen. Met zoveel flair dat zelfs de meest chique hotels haar bijna smeken om te blijven logeren, waar zelfs de hotelpianist een deuntje voor haar zou willen spelen.

‘Driving in its most beautiful form’ - Porsche

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.