Porsche 911 993 Cabrio

prijs
1994
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1994
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
May 31, 1994
Kleur
Nachtblau Metallic
Interieur
Blauw
Transmissie
Handmatig
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

  • If this car doesn’t excite you, check your pulse. –

De Porsche 993. Een Porsche die voor velen erg significant is en dingen afsloot, maar ook nieuwe deuren opende in Stuttgart. Het was de allerlaatste 911 die louter gebruik maakte van lucht om af te koelen. Tevens was het de laatste 911 die Ferdinand Porsche zelf meemaakte. Vier dagen nadat de laatste 993 in Stuttgart werd geboren, blies Ferdinand zijn laatste (luchtgekoelde) adem uit. R.I.P. held!

In vergelijking met zijn voorganger (en nee, dit kwam niet uit het introductie foldertje, dit keer was het echt zo!) was de 993 revolutionair. Haar gehele onderstel was aangescherpt en Porsche introduceerde het VarioRam systeem. Iets met nóg meer lucht op toeren, voor een soepele overgang richting het rode gebied van je toerenteller, die dominant in het midden van het instrumentencluster zit. Überhaupt is Porsche daar verschrikkelijk goed in. De nadruk leggen op de -voor een liefhebber- essentiële dingen. Rijden, ervaring en emotie.

En die van ons? Ja, zoals je hem wilt hebben! Origineel Zwitsers geleverde auto, handgeschakeld en een sluitende historie. Haar Nachtblau Metallic is in waanzinnige staat, prachtig blauw interieur is tadeloos en rijdt als een zonnetje. Het cabriokapje is gloednieuw, en de auto is tot op de tand perfect onderhouden. Bij écht lekker cruisen hoort ook airco en cruise control en een goede alarminstallatie, en dat is er allemaal. Dus ja, ook aan de rationele kant hebben we gedacht. Scheelt thuis een paar nachtjes bankslapen. Zien we je snel?

– Youth is much better when you’re old enough to enjoy it. – Porsche

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.