Porsche 911 S

prijs
1970
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1970
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
June 1, 1970
Kleur
Zwart
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

They’ve outlasted hippies, disco and yuppies. Is it any wonder they hold their value so well?–

In 1964 werd de Porsche ‘901’ geboren in Stuttgart. Nadat Armand Peugeot en Ferdinand Porsche waren uit geruzied over de 0 in het midden, koos Ferdinand eieren voor z’n geld. Iets met het motto; Choose your battles. De ‘911’ was direct een schot in de roos; Tegenwoordig staat Porsche equivalent aan de 911.

In 1966 introduceerde Porsche haar eerste S variant met een geüpgraded vermogen naar 158 pk. Daarnaast kreeg ze dikkere lippen aan de voorkant door een subtiele voorspoiler ter verbetering van de aerodynamica en was het de allereerste keer dat de bekende 5 spaaks fuchs velgen onder een auto beschikbaar waren. Al met al zeker iets met een snellere kers op de kaart!En dan die van ons in het bijzonder; een exemplaar met alles wat ons luchtgekoelde hartje begeert: Een volledig gerestaureerd Porsche met een gereviseerde motor en versnellingsbak. Carrosserie is volledig onder handen genomen en een gloednieuw pepita interieur. Een bekende historie en een goed gevulde map aan facturen. Origineel Italiaans geleverd. We’ve got you covered.

It’ll make you knuckles white, and your neighbors green - Porsche

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.