Peugeot 203

prijs
1954
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1954
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
June 1, 1954
Kleur
Bordeaux
Interieur
Grijs
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

De Peugeot 203 was het eerste naoorlogse model van het Franse merk en maakte destijds grote indruk vanwege zijn gestroomlijnde ontwerp. Deze schitterende Peugeot 203 stamt uit 1954 en is uitgevoerd in een fraaie Bordeaux rode lak, gecombineerd met een stoffen interieur. De auto is gerestaureerd en bevindt zich in goede staat met een subtiele patina die zijn geschiedenis benadrukt.

Onder de motorkap ligt een charmante 1290cc 4-cilinder motor, gekoppeld aan een handgeschakelde 4-versnellingsbak met stuurschakeling en uitgerust met een schuifdak. De auto verkeert technisch gezien in zeer goede staat en biedt een plezierige rijervaring. De vorige eigenaar gebruikte de auto voor de jaarlijkse bezoeken aan het Goodwood Festival of Speed, waarvoor hij zich perfect leent.

Kortom, deze prachtige en zeer originele Peugeot 203 is een waardevolle toevoeging aan elke autocollectie en staat klaar om bewonderd te worden en om van te genieten op de weg.

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.