Jaguar XK150 3.4 DHC

prijs
1958
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1958
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
June 30, 1958
Kleur
Indigo Blue
Interieur
Beige Leder
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Jaguar: het is meer dan alleen een auto die je koopt, het is een teken van respect dat je bezit.

Betreffende de Jaguar XK150, de opvolger van zowel de XK120 als de XK140, verwees de typenaam naar de topsnelheid van de auto in mijlen per uur. Hoewel de XK150 die snelheid net niet haalde, was het destijds met een indrukwekkende 135 mijl per uur een van de snelste productieauto's ter wereld. Ondanks deze kleine teleurstelling, blijven deze auto's absoluut schitterend!

De XK150 onderscheidt zich van zijn voorgangers door de gebogen voorruit, die nu uit één geheel bestaat in plaats van een gesplitst raam. Daarnaast is de grille in de neus iets breder en is de voorruit iets naar achteren verplaatst, waardoor de neus een nog imposantere uitstraling heeft.

Onze XK150 heeft in 2002 een grondige restauratie ondergaan, waardoor de auto zich momenteel in uitstekende staat bevindt. Het beige interieur roept associaties op met de stoelen in de achterkamers van Windsor Castle, en in harmonie met het diep donkerblauwe exterieur maakt dit exemplaar werkelijk een statement op de weg. Het bezitten van een klassieke auto zoals de Jaguar XK150 is een bron van trots en vreugde voor liefhebbers die het vakmanschap en de aandacht voor details waarderen die aan de creatie ervan ten grondslag liggen. Of je nu een solide investering zoekt of gewoon de opwinding wilt ervaren van het rijden in een echte klassieker, de Jaguar XK150 verdient ongetwijfeld je aandacht.

Wat maakt ons exemplaar bijzonder? Afgezien van zijn esthetische kenmerken heeft deze XK150 tijdens de restauratie ook een technische metamorfose ondergaan. Naast een volledige revisie van de motor beschikt deze Britse schoonheid over een BMW-versnellingsbak, wat het rijplezier alleen maar verder bevordert.

Kortom, een ultieme gentleman sportauto die gereed is voor vele plezierige kilometers!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.