Jaguar XJ 4.2C

prijs
1977
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1977
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
June 17, 1977
Kleur
Silver Grey Metallic
Interieur
Zwart
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Waar de E-type stond voor pace, de XK voor grace, stond de XJ voor space. Een heerlijke ruime tourer bomvol klasse, hét flagship van Jaguar waar ze graag showde met al hun snufjes en nieuwe gadgets. De snelste vierzitter ter wereld toen de auto voor ’t eerst van de band rolde. De auto werd toch maar weinig als coupé geleverd, wat dit nu een heus collector’s item maakt.

Enfin, genoeg over investeringen en prestaties, laten we het hebben over welke blijvende indruk deze auto achterlaat. Een Jaguar rijder weet immers ook dat je deze auto moet rijden met respect. Dat betekent dat de sportkater van weleer rustig moet spinnen, niet brullen. In de autowereld wordt weleens gezegd, de auto lijkt op zijn baasje. Deze kater weet echter ook het baasje mee te nemen in haar grandeur. Wanneer je instapt krijg je namelijk gelijk het gevoel dat je verstand hebt van opera, wijn, politiek en dichtkunst.

De onze? Nederlands geleverd! Een 6-cilinder wat qua verbruik en gewichtsverhouding iets gunstiger aanvoelt dan de 12-cilinder en alsnog goed kan invoegen. Net helemaal geserviced bij Kroymans en volledig matching. Dat is een lekkere start, toch?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.