Fiat 500 L - "Steven Oprinsen edition"

prijs
1972
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1972
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
June 30, 1972
Kleur
Wit
Interieur
Denim
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

– On a scale from 1 to 10, this is a 500!! –

Soms is een auto meer dan een vervoer middel. Iets wat wij maar al te goed weten – wij hebben er een Clubhuys mee vol staan! Ze roepen passie op en zijn voor ons en onze clubleden, veel meer dan ‘gewoon’ een auto. Zo ook dit exemplaar; dit is er een voor in de woonkamer, naast het bureau in de studeerkamer of in je hobby garage. Een volledig beschilderd Italiaans icoon; de Fiat 500. En niet door zomaar iemand beschilderd; namelijk Steven Oprinsen.

Steven Oprinsen heeft een onweerstaanbare drang om (mooi) te schilderen en tekenen. Lijnen, vormen, al dan niet met kleuren, stromen door op het materiaal recht uit zijn lichaam. Waarbij er best buiten de lijntjes mag worden gekleurd en het niet draait om perfectie. Abstractie en figuratie vormen de boventoon in zijn werk. Hij verkoopt zijn werk over de hele wereld; zo kocht Brad Pitt een new-pop art op denim en zijn zijn kleurrijke vazen en schalen zeer populair in Zuid Frankrijk. In samenwerking met Denim City in Amsterdam, creeerde Steven dit prachtige kunst object, wat ook nog bruikbaar is. Denim City verzorgde – zoals je waarschijnlijk al op de foto’s hebt gezien – het gehele interieur, in spijkerstof.

Nu is de artistieke Fiat toe aan een nieuwe collectie, waar wij hem graag bij helpen. Kunst, Italiaans – én Nederlands erfgoed; la Vita é bella!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.