Ducati 851 Tricolore

prijs
1988
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1988
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
November 3, 1988
Kleur
Tricolore
Interieur
Zwart leder
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...


‘Ducati motorcycles are designed to make your heart race.’ - Ducati

De Ducati 851 'Tricolore' springt eruit als een vrolijk eerbetoon aan de Italiaanse vlag met zijn opvallende kleurenschema. Deze gevonden ‘race’parel is de  straat versie van de race-winnende sport prototype van de jaren 80’.

De 851 Tricolore betekende een keerpunt voor Ducati, waarbij het een brug sloeg tussen de race-afdeling van Ducati en de productiemodellen. Technologieën die werden ontwikkeld en getest in het World Superbike-kampioenschap vonden hun weg naar de straatmodellen, waaronder het iconische Desmodromic koelsysteem van Ducati. Dit systeem, met zijn nokkenasbediende kleppen, zorgde voor aanzienlijk verbeterde motorprestaties.


De Cool Classic Club heeft een juweeltje weten te scoren. Originele nummers, maar 4.336 km op de teller en een vorig leven bij een Nederlandse motorfanaat, is dit een echt verzamelobject. Volledig in de watten gelegd en klaar voor een nieuw onderkomen.


Bent u er klaar voor?


Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.