Dodge Viper SRT-10

prijs
2004
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2004
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
March 31, 2004
Kleur
Bright Silver Metallic
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

– The streets could be your playground. Be the bully. – Dodge Viper –

Het is een auto die in elke zin van het woord extreem is en dat zelf ook absoluut niet ontkent. De SRT 8.3 V10 doet je helaas tegenwoordig eerst denken aan het nieuwste model Dyson, maar nee, dit is nog een échte auto. De brede heupen, de enorm lange neus en het korte kontje verklappen direct dat dit geen gemiddelde Amerikaan is. Ook de rijervaring is niet anders te beschrijven dan bruut. Dankzij de koppeling kan je leg day voortaan overslaan en voel je je iedere keer als je ergens aankomt, een winnaar. Want wat kan dit ding onvergefelijk zijn; bij verkeerd koppelen slaat hij niet af, hij herasfalteert de straat. Sorry buurman!

Die van ons is van de derde generatie. Onderstel technisch veranderde er niet heel veel, maar hij kreeg wat meer gif in z’n donder. Ook hadden ze door dat het best eng werd op hogere snelheid zonder te denken aan aerodynamica, dus dankzij de vernieuwde bodem diffuser kreeg je op hoge snelheid een gemiddelde amerikaan erbij; 122 kilo! En tuurlijk, het dashboard en knoppen zijn gemaakt van het soort plastic waar wij onze broodtrommel niet van zouden maken. Maar gaat het daar nou om? En belangrijker nog; Doet het afbreuk aan de ervaring? Absoluut niet. De essentie is er en dat is wat telt!

Die van ons is een officieel EU geleverde versie, echter door de vorige eigenaar zodanig goed voor gezorgd dat de side pipes zijn terug gegroeid en strakkere zwarte velgen voor gekregen. Met haar relatief lage kilometerstand, dealer onderhouden historie en warm liefhebbers nest verleden is dit er eentje om te koesteren. Helaas na 27 jaar nu al historie dankzij Greta. Wij vinden het een absolute Cool Classic that’s living the Hemi dream! Grab life by the horns, zien we je snel?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.