Maserati Ghibli 4.7

prijs
1968
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1968
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
January 6, 1968
Kleur
Celeste chiaro
Interieur
Beige
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

- Maserati, the excellent choice for the man of taste who just wants something special and different. -

De Italiaanse charme spat er vanaf, je krijgt gelijk het gevoel dat je Gina Lollobrigida meeneemt voor een luxe hapje eten. Maserati heeft vandaag de dag een grote naam, dit soort modellen zijn de reden dat Maserati een grandeur verdient.

De Ghibli, vernoemd naar een warme luchtstroom, en dat begrijpen we hier inmiddels. Als je met de auto cruiset voelt het alsof je meegenomen wordt op een vliegend tapijt, alle ruimte om je heen en een grote kracht die je voortbeweegt. Het geluid van deze Ghibli is exact wat je wilt van een klassieke achtcilinder. Er zijn een hoop dingen daarnaast die de auto geweldig maken. De Ghibli werd toentertijd standaard geleverd met een ZF-versnellingsbak. Dat stukje Duitse techniek zorgt ervoor dat je best of both worlds hebt. De koets is zo Italiaans als maar zijn kan, Giorgetto Giugaro in zijn jongere jaren ontwierp de auto voor Ghia. Daarna heeft hij zijn eigen ontwerphuis opgericht en is doorgegaan met de Iso Grifo en De Tomaso Mangusta, niet je minste auto’s.

Deze Maserati Ghibli is oorspronkelijk in België geleverd. Een matching numbers auto, fabrieksaf correct in het Celeste Chiaro, indrukwekkende documentatie en ook nog eens de vroege Ghibli met het prachtige 4.7 blok.

Investment-wise precies wat je wilt. Tussen 2015 en 2018 hebben ze de auto Nut & Bolt gerestaureerd. De auto is technisch en optisch in waanzinnige staat, waar het interieur zelfs nog helemaal origineel is. Het mooie aan een Ghibli dashboard? Honderd knopjes waar niemand van weet waar ze allemaal voor dienen, maar bij deze auto werkt alles. Deze sixties supercar is aan het wachten voor een nieuwe eigenaar die geniet van lange, comfortabele ritten mét airco. Zien we je snel?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.